Nu weer zonder los amigos
Door: Peer
Blijf op de hoogte en volg Peer
22 Mei 2013 | Spanje, Ronda
De echte kou is vandaag gelukkig ook weer aardig uit de lucht. Als ik het goed begrepen heb gaat die met de nu naar Malaga fietsende vrienden weer vrolijk mee terug naar Nederland. Met een beetje geluk is er dan deze week geen open haard meer nodig om de botten aan te warmen. Ondanks de kou was de afgelopen week toch wel mooi en aangenaam. De soms best stevige regen viel voor een groot gedeelte s'nachts. Omdat de heren mijn kippenvel in de Spaanse avonden niet meer konden aanzien tracteerden ze me ook nog op een Spaans fleece vest. Eigenlijk geheel tegen mijn principe maar uiteindelijk toch wel lekker.
Inmiddels loopt het tegen drieen en ga ik zo ongeveer de rekening vragen. Met een beetje geluk trap ik dan zo ongeveer rond half vier Granada uit. Met nog een beetje meer geluk kan ik dit verslag dan vanavond weer vervolgen.
Hasta luego
Peer
22 Mei 2013 - 16:19
Marleen:
Dol op fleece :)
22 Mei 2013 - 20:37
Peter Bierens (den Biering):
Hoi peer, zo te zien gaat gelukkig alles goed met je. Zo net die overgebleven koi's (we hebben ze niet allemaal op gebakken) gevoerd. Er beweegd dus nog wel wat als je terug komt. Gisteren weer begonnen met werken en ruim 10 uur per dag gedraaid. Wat ben ik toch een sufferd. Het weer is om van te huilen. Groeten en veel fietsplezier gewenst.!! Peter, Marjan en de kroost. -
22 Mei 2013 - 22:36
Mam:
Groetjes en veel succes voor de komende fietstochten,
Groetjes mam.